Dak Totaal Noord ontvangt Graydon award voor financieel gezond bedrijf

Dak Totaal Noord heeft op 21 december 2011 de award ontvangen van Graydon. Dit betekent dat Dak Totaal Noord tot de top behoort van 3% meest gezonde bedrijven in Nederland. In tijden van financiële onzekerheid is het belangrijk te weten met wie men zaken doet, zodat bedrijven verantwoord kunnen samenwerken.

"We wisten natuurlijk wel dat we een solvabel bedrijf zijn maar het is natuurlijk prettig dat een gerespecteerde kredietbeoordelaar je die status als bedrijf ook geeft", aldus Van der Meer van Dak Totaal Noord. Hiermee kunnen we aan onze relaties zowel bedrijven als particulieren laten zien dat we financieel gezond zijn en dat men verantwoord zaken met ons kan doen. 10 jaar garantie daar staan wij voor!

Strenge criteria

Niet iedereen ontvangt zomaar een award. Er is een aantal strikte voorwaarden waaraan een organisatie moet voldoen, wil deze in aanmerking komen voor deze award. Zo moet een bedrijf een positief kredietadvies krijgen en mag er een minimale kans op wanbetaling zijn. Dit oordeel is gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag. Informatie afkomstig uit de Graydon database, die dagelijks wordt onderhouden, zodat zakenrelaties verzekerd zijn van de meest complete en actuele gegevens.

Verantwoord zakendoen

Gertjan Kaart, Algemeen Directeur bij Graydon Nederland: "Met de award kunnen bedrijven zich onderscheiden ten opzichte van de concurrent. De award laat zien dat een bedrijf aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Dat betekent dat zakenrelaties zonder zorgen met ze kunnen samenwerken".

© Dak Totaal Noord B.V. 2010/2011     |     Oastkern 45     |     9288 XJ     |     Kootstertille     |     T: 0512 - 33 17 02     |     F: 0512 - 33 11 77     |     info@daktotaalnoord.nl     |